• +31 77 373 29 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Emmaplein 3, 5932 ED Tegelen

BOUWSCHADEHERSTEL

Wij verzorgen schadeherstel voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Met een combinatie van deskundigheid, ervaring en service worden de gedupeerde cliënten van deze verzekeraars snel en vakkundig geholpen.

Elke woning of bedrijf loopt kans op schade door storm, wateroverlast, brand of inbraak.

Bouwbedrijf Geurts is gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel aan opstallen, welk schadeherstel door verzekeraar(s) wordt vergoed. In overleg met de klant, verzekeraar en eventueel expert gaan we snel over tot herstel, waarbij we de (financiële) afwikkeling zelf volledig met verzekeraar(s) en (contra)expert afhandelen.

Als de schade gedekt is door uw verzekering, overlegt een van onze deskundigen met u hoe en binnen welke termijn de herstelwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. U kunt er van op aan, dat wij uw pand opleveren alsof er geen schade is geweest. Klanten of clienten kunnen schadeherstel aangrijpen om in overleg ook aanvullende werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Uiteraard zijn die kosten wel voor uw rekening.

We werken met deskundige, eigen vakmensen met jarenlange ervaring in alle disciplines van schadeherstel. Daarnaast kunnen we rekenen op een geselecteerde groep van onderaannemers en leveranciers die dezelfde hoogstaande kwaliteit leveren.

Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat. Bij schadeherstel in natura zijn wij uw aanspreekpunt en dragen zorg voor het coördineren, adviseren en het snel en goed uitvoeren van de werkzaamheden.

service bus

Wij werken nauw samen met deze partners:

ABN_AMRO
Ansvar_idea
ANWB_unigarant
/Centraal_beheer
FBTO
ING
Interpolis
NN
Reaal
Turein
MainPlus

Inbrekers hou je niet tegen met een camera ...

... maar wel met inbraakwerend hang- en sluitwerk met keurmerk

bouwend-nl-logo mkb-logo   bouwgarant-logo

politiekeurmerk-logo groengedaan-logo vca-logo

 

briefpapier logo

Bouwbedrijf Geurts

Emmaplein 3
5932 ED Tegelen

industry Venlo 7330

© 2023 Bouwbedrijf Geurts.