The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading Open Account Offer Bet365 Make a deposit of £10-£200 and then enter the 10-digit bonus code You can get a free bet right now when you open an account.

Bouwschadeherstel

Wij verzorgen schadeherstel voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Met een combinatie van deskundigheid, ervaring en service worden de gedupeerde cliënten van deze verzekeraars snel en vakkundig geholpen.

Elke woning of bedrijf loopt kans op schade door storm, wateroverlast, brand of inbraak.

Bouwbedrijf Geurts is gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel aan opstallen die door verzekeraar(s) worden vergoed. In overleg met de klant, verzekeraar en eventueel expert gaan we snel over tot herstel, waarbij we de (financiële) afwikkeling zelf volledig met verzekeraar(s) en (contra)expert afhandelen.

Als de schade gedekt is door uw verzekering, overlegt een van onze deskundigen met u hoe en binnen welke termijn de herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. U kunt er van op aan, dat wij uw pand opleveren alsof er geen schade is geweest. Klanten kunnen schadeherstel aangrijpen om in overleg ook aanvullende werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Uiteraard zijn die kosten wel voor uw rekening.

We werken met deskundige, eigen vakmensen met jarenlange ervaring in alle disciplines van schadeherstel. Daarnaast kunnen we rekenen op een geselecteerde groep van onderaannemers en leveranciers die dezelfde hoogstaande kwaliteit leveren.

Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat. Bij schadeherstel in natura zijn wij uw aanspreekpunt en dragen zorg voor het coördineren, adviseren en het snel en goed uitvoeren van de werkzaamheden.

service bus

bouwend-nl-logo      mkb-logo

bouwgarant-logo      vca-logo

briefpapier logo

T (077) 373 29 30


I  www.bouwbedrijfgeurts.nl

Bouwbedrijf Geurts
Emmaplein 3
5932 ED Tegelen

industry Venlo 7330